Vloerverwarming informatie

Vloerverwarming aanleggen wordt veel al gekozen warmwater zijdig,de warmwater wordt geleverd door een cv ketel,stadsverwarming of door een warmtepomp,voor cv ketel kan standaard vloerverwarming verdeler gebruikt worden,voor de verdeler van de stadsverwarming worden bepaalde eisen gesteld door de warmwaterleverancier ook de keuze van vloerverwarming slangen zijn belangrijk,zo als dat de slangen zuurstofduffusiedicht moeten zijn.

Vloerverwarming is een lage themperatuur verwarming,de maximale themperatuur die dooor de slangen stromen is 48  graden,bij overschrijding van deze themperatuur komt de maximaal beveiliging in werking waarna de pomp gestopt wordt zo dat de aangevoerde warmwater niet doorgevoerd word naar de vloer,na afkoeling van de maximaal thermostaat krijgt de circulatie pomp stroom en gaat weer draaien.

Vloerverwarming aanleggen kan bij een bestaande vloer ingfreesd worden,vloerverwarming frezen gebeurt door middel van een freesmachine,wanner u isolatie wenst te hebben kan er op staalnetten of op noppen geplaats worden.Bij een bestaande vloer wordt veelal gekozen voor frezen.

U heeft de mogelijk heid om vloerverwarming als hoofdverwarming of vloerverwarming als bijverwarming te nemen,ook al laat u de radiatoren staan vloerverwarming als hoofdverwarming heeft de voorkeur.

De prijzen van vloerverwarming is laag in vergelijking van radiator verwarming,vloerverwarming prijs is ook afhankelijk of u kiest voor vloerverwarming als hoofdverwarming of vloerverwarming als bijverwarming.

Wenst u meer informatie over vloerverwarming,u kunt ons contacteren voor meer informatie,of onze showroom bezoeken.